WILT U MÉÉR KLANTEN ?

De Vakklusser is opgericht in 1997 en is één van de eerste klussenorganisaties met een landelijk netwerk van vakmannen. Via ons hebben klanten de zekerheid dat ze een prima vakman uit de eigen regio over de vloer krijgen.

Klanten vinden eenvoudig de weg naar De Vakklusser en kunnen via onze website direct met u in contact komen. Op basis van de locatie en benodigde specialisatie(s) wordt een match gemaakt tussen de opdracht en onze vakmannen. Zo leveren wij dus maatwerk zowel aan u als aan de klant en komt u met geringe kosten in contact met nieuwe klanten binnen uw regio én op uw vakgebied.

De Vakklusser heeft continu behoefte aan goede vakmannen om in steeds meer gebieden alle specialismen aan te kunnen bieden. Zodoende vinden meer klanten via ons een goede vakman en krijgt u meer goede klanten. Gaat u voor vakwerk, tevreden klanten en meer continuïteit in uw werk, dan is aansluiting bij De Vakklusser beslist iets voor u.

 

MELD U DAN BIJ ONS AAN !

Voor slechts 25,00 per maand kunt u zich al aansluiten en opdrachten via De Vakklusser binnenkrijgen. Wilt u onze informatiebrochure en een aanmeldingsformulier ontvangen klik dan op de button hieronder.

 

AANMELDEN