Vakklusser-GARANTIE

De vakman die u via De Vakklusser krijgt heeft zijn vakmanschap bewezen. Daarom is hij opgenomen in ons vakmannetwerk en staat De Vakklusser garant voor zijn werkzaamheden. Dit onderstrepen wij met onze unieke Vakklusser-GARANTIE, die in werking treedt mocht er over de geleverde kwaliteit toch een geschil met de vakman ontstaan. Tot een jaar na oplevering van de werkzaamheden kunt u een beroep doen op onze garantieregeling. Het maximum verzekerd bedrag is 500 euro en deze garantie kost u niets extra.

Uw Vakklusser-GARANTIE gaat in zodra u uw opdrachtverstrekking heeft doorgegeven via onze website. Dit dient te gebeuren voordat de werkzaamheden starten.

Indien een beroep wordt gedaan op onze garantieregeling dan wordt - indien de aard van de klacht dit vereist - een inspectie uitgevoerd door een onafhankelijke inspecteur via De Vakklusser. Deze beoordeelt de kwaliteit van de werkzaamheden en brengt een bindend advies uit. Bij herstelwerk bekijken we of dit door de vakman zelf uitgevoerd kan worden of door een andere vakman van ons. Zijn beide opties niet mogelijk dan wordt een financiële compensatie verstrekt op basis van een offerte van een extern vakbedrijf.

 
Gevolgschade en andere kosten vallen buiten het bestek van onze garantie. Voor dit soort zaken kan veelal de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van de vakman worden aangesproken.
 

Klant aan het woord

"Wij zijn erg tevreden over het werk van de vakman die wij via De Vakklusser hebben gevonden. Voor onze klus hebben we 2 bedrijven een offerte laten maken. We hebben uiteindelijk voor uw vakman gekozen omdat ze veel ervaring hebben en vooral omdat ze echt meedenken. Ze kijken altijd hoe dingen beter kunnen en doen actief voorstellen voor verbetering zelfs punten waar je zelf niet over nagedacht had. De klus is uiteindelijk volgens planning geklaard. Ze werken netjes, zijn flexibel en efficiënt en het niveau van afwerking is prima. Ook wanneer er achteraf nog kleine aandachts-puntjes naar boven kwamen werd dit snel verholpen."

Dhr. Bakker, Amersfoort